Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsovereenkomst Myweb en Ben

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nederland - 18 september, 2000

Samenwerkingsovereenkomst Myweb en Ben

MyWeb, de gratis Internet Service Provider van Macintosh Retail Group en de Mobiele Telecom-operator Ben hebben een
samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking is gebaseerd op de overtuiging van Ben en MyWeb dat mobiel internet in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving. Doel van de samenwerking is het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe producten en diensten waarbij onder meer wordt gedacht aan mobiele internetdiensten en mobiele marketing ("M-commerce"). Daarnaast zullen Ben en MyWeb door gezamenlijke promotie- en marketingactiviteiten elkaars ledengroei bevorderen.

MyWeb ligt ruim op schema om de eerder uitgesproken verwachting van 200.000 leden eind 2000 te realiseren. MyWeb streeft er naar de meest hoogwaardige en servicegerichte gratis Internet Service Provider van Nederland te zijn met onder meer een persoonlijke startpagina voor ieder lid. Alle MyWeb-leden zijn in het bezit van de MyCard die voordelen en kortingen biedt bij een groot aantal winkels en attracties.

Ben Nederland BV is een Nederlands bedrijf met als aandeelhouders Belgacom (70,6%) en Tele Danmark (29,4%) Ben heeft momenteel bijna 600.000 bellers en biedt producten en diensten aan voor zowel privé als zakelijk gebruik. Ben heeft een GSM 1800 netwerk met dekking in vrijwel geheel Nederland. Ben abonnees kunnen bellen in meer dan vijfenveertig landen, waaronder de belangrijkste Europese vakantielanden.

Maastricht, 18 september 2000

Raad van Bestuur
Macintosh Retail Group NV

Directie
Ben Nederland BV

Voor nadere informatie:
Macintosh: P. Hünen: 043 - 3280725
Ben: H. van der Heiden: 06 - 24095376

Dit persbericht is eveneens te lezen op de internet-site van Macintosh Retail Group: www.macintosh.nl

Macintosh Retail Group
Macintosh Retail Group is een grootschalige non-food retailer in de marktsectoren Living, Fashion en Automotive & Telecom. In deze sectoren wordt een sterke positie ingenomen met gespecialiseerde winkelformules in 5 landen. Voorts is Macintosh Retail Group via MyWeb gratis internetprovider met inmiddels 165.000 leden. De Living sector bestaat uit 153 deco-winkels in Nederland, België en Frankrijk onder de namen Kwantum, GP Décors en Crusoë en 2 eigen meubelboulevards van Piet Klerkx alsmede 7 meubelwinkels van Stoutenbeek in Nederland. De sector Fashion wordt gevormd door de 114 kledingwinkels van Superconfex en Bentex in de Benelux en de 258 schoenen- en sportwinkels van Manfield, Dolcis, Invito en Olympus/Pro Sport in Nederland, België en Duitsland. In de sector Automotive & Telecom zijn Halfords, BikeWorld en BelCompany actief met 250 winkels in Nederland, België en Duitsland. De activiteiten omvatten in totaal 786 winkels met een gezamenlijke verkoopoppervlakte van 475.800 m². In 1999 werd een consumentenomzet (inclusief BTW) gerealiseerd van Euro 940,5 mln en een netto omzet van Euro 735,0 mln, waarvan 76% in Nederland, 19% in België/Luxemburg en 5% in Frankrijk/Duitsland. Het aantal personeelsleden bedroeg 8.567.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie