Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopbijeenkomsten herinrichting Stadscentrum Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Inloopbijeenkomsten herinrichting Stadscentrum

Inloopbijeenkomsten herinrichting Stadscentrum, 18 en 21 september a.s.

Sinds 11 september liggen, tot en met 11 oktober a.s. de plannen voor de hoofdlijnen van de herinrichting van het Stadshart voor inspraak ter inzage. U kunt de plannen inzien in het Informatiecentrum in de hal van het Stadhuis. Het betreft een presentatie van sferen en beelden; nog niet van uitgewerkte plannen. Dat komt per deelgebied in een later stadium.

Inloopavonden
Tijdens de inspraakprocedure worden twee inloopavonden georganiseerd. De eerste avond, maandag 18 september van 17.00 tot 21.00 uur, komen de plannen die betrekking hebben op het fietsverkeer aan de orde. De tweede avond, donderdag 21 september van 19.00 tot 21.00 uur, staat in het teken van alle overige aspecten van de herinrichting, zoals de bestrating, het straatmeubilair, de overige aankleding met bijvoorbeeld groen en het uitstallingenbeleid. Beide bijeenkomsten vinden plaats in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis, ingang Frankrijklaan 6. Er is géén vaste agenda, u kunt binnenlopen wanneer u wilt. Op grote plattegronden en artist impressions wordt een indruk gegeven van de plannen. Medewerkers zijn aanwezig voor het geven van een toelichting. Bovendien vinden elk heel uur digitale presentaties plaats.

De resultaten van de inspraak worden volgens planning behandeld in de raadscommissie Stadswerken van 28 november a.s.. Het uiteindelijke resultaat van dit alles moet zijn dat rond het derde kwartaal 2001 kan worden begonnen met de werkzaamheden aan de eerste fase van de herinrichting, die in totaal enkele jaren in beslag zal nemen.

Nieuwsbrief Stadscentrum
In Zoetermeer Magazine, leest u meer over de herinrichtingsplannen. Bovendien is een eerste uitgave van de Nieuwsbrief Stadscentrum verschenen. Exemplaren van deze Nieuwsbrief zijn verkrijgbaar in het Informatiecentrum in het Stadhuis en in alle wijkposten.Gemeente Zoetermeer © september 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie