Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe: dodelijke val fietser

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van zondag op maandag
04:45 maandag 18 september 2000

Martin Panman
0651611629

Meppel

Alcomobilist
Een 38 jarige automobilist uit Meppel veroorzaakte zondagavond een ongeval op de Ir. Bekinkbaan. De man reed vanuit het centrum de Bekinkbaan op. Daar belandde hij op de linker weghelft, reed een hek omver en raakte een tegemoet komende auto aan de rechterkant! De bestuurder schiet vervolgens naar de andere kant van de weg en rijdt daar tegen een hek aan en komt vervolgens tot stilstand. De auto van de bestuurder werd hierbij volledig vernield. Op het politiebureau moest hij een ademanalyse ondergaan. Hij blies 750 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd en met een dagvaarding kon hij naar huis.

Havelte

Auto tegen de boom
Een 19 jarige automobilist reed gisteren over de Van Helomaweg in de richting van Meppel. Volgens zijn eigen verklaring schrok de bestuurder en kwam daardoor in de linkerberm terecht. Daar verloor hii de macht over het stuur en kwam tegen een in de berm staande boom tot stilstand. De auto werd geheel vernield en de bestuurder is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Meppel

Ongeval met dodelijke afloop
Woensdag jl. fietste de 81 jarige J.H. Thomas via het fietspad van de Hoogeveenseweg naar zijn huis. Plotseling rende er een kat het fietspad over. Het slachtoffer kon het dier niet meer ontwijken en kwam daardoor te vallen. Hij raakt o.a. gewond aan zijn hoofd. Na een dokters behandeling kon de man naar huis. Zaterdagmorgen ontdekte een familielid, dat de man in zijn woning in coma lag en vanmorgen is het slachtoffer in het Sophiaziekenhuis in Zwolle overleden.

Assen

Auto niet verzekerd
Zondagmorgen zag de politie een BMW op de Europaweg in Assen staan. De bestuurder was niet bij de auto aanwezig. Na controle bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer bleek, dat de auto niet was verzekerd en dat de APK keuring verlopen was. Tevens bleek dat de bestuurder nog een aantal boetes open had staan. De auto werd inbeslaggenomen. Later op de dag kwam de eigenaar van de auto op het bureau en wilde aangifte doen van vermissing van zijn auto. Hij kon het bureau pas weer verlaten nadat hij de boetes betaald had. Voor de beide andere overtredingen kreeg hij een bekeuring.

Klazienaveen

Brandje
Zondagavond brak er brand uit in een schuur achter het gebouw Het Hoekje aan De Lauden in Klazienaveen. De schuur, die vermoedelijk leeg was, brandde geheel uit. De brandweer bluste de brand en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar Het Hoekje.

Assen

Inbraak
In een kantoorpand aan de Stationsstraat is vannacht ingebroken. Aan de achterkant van het gebouw werd een raam vernield. Uit het gebouw verdween vermoedelijk computer apparatuur. Vandaag zal de eigenaar aangifte doen. Dan wordt ook bekend wat er gestolen is.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie