Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht stad: aanhoudingen na voetbal

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-09-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 09.00 uur
Onder invloed

UTRECHT Zondagochtend om half zes zagen agenten op de Kardinaal de Jongweg een 45-jarige Utrechter uit zijn auto stappen die met een lekke band reed. Bij controle bleek dat de man te veel gedronken had. Hij had een promillage van 1.85. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij zal zich binnenkort voor de rechter dienen te verantwoorden.

Aanhoudingen na voetbalwedstrijd

UTRECHT Tijdens en na de voetbalwedstrijd FC Utrecht FC Twente heeft de politie drie personen aangehouden. Een 23-jarige man uit Bunnik kreeg een proces-verbaal voor het gooien met een fietsbel naar een politiepaard. Op de tribune werd een 36-jarige Nieuwegeiner aangehouden voor hinderlijk gedrag. Voor overmatig drankgebruik op de openbare weg werd een 28-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. Verder misdroeg een aantal supporters zich door in het stadion opmerkingen of gebaren te maken die in verband stonden met de vuurwerkramp in Enschede.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie