Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws stadsdeel Amsterdam Oud Zuid

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Oud Zuid

Buurtschouw vandaag Nieuwsdatum: 18-Sep-2000

Maandag 18 september in de WILLEMSPARKBUURT. Het gebied dat wordt omsloten door Koninginneweg, Vondelpark en Amstelveenseweg. Aanvang 16.00 in het Wijkopbouwcentrum VoCo, Koninginneweg 115. Elke maandag vindt in één van de 41 buurten van ons stadsdeel een buurtschouw plaats. Samen met de politie, de wijkopbouworganen, openbare verlichting, de woningbouwcorporaties en natuurlijk de bewoners wordt de buurt grondig onder de loep genomen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld kapot straatmeubilair, sociale veiligheid, verkeersveiligheid en de voorzieningen in de buurt. De schouw bestaat uit twee onderdelen: een rondgang door de buurt (start ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie