Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

StudentLinks.nl nieuwe studentenportal

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

StudentLinks.nl nieuwe studentenportal

StudentLinks.nl is vandaag officieel van start gegaan. De website heeft als doelstelling de startpagina voor scholieren, studenten en afgestudeerden te worden. De website is opgebouwd uit enkele subpagina's die elk een apart onderwerp met relevante informatie bieden voor de genoemde doelgroepen. Naast het verschaffen van informatie wordt ook aandacht besteed aan een beetje ontspanning. Hiermee biedt StudentLinks.nl een complete oplossing voor de genoemde doelgroepen.

Zowel voor scholieren, studenten en afgestudeerden is informatie te vinden over verschillende onderwerpen zoals: carrière, scripties, stages, kamers, nieuws, studentenverenigingen, feesten, vakanties en diverse andere onderwerpen. De ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie