Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg kinderspeelplaats bij losloopterrein in Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Aanleg kinderspeelplaats bij losloopterrein De Jongstraat

Afgelopen weekend is gestart met de aanleg van een kinderspeelplaats bij het losloopterrein (voor honden) aan de De Jongstraat. Het losloopterrein voor honden wordt daardoor aangepast, het oppervlak van het terrein blijft echter hetzelfde.

In september 1999 is het terrein aan de achterzijde van de De Jongstraat 38 t/m 58 aangewezen als losloopterrein. Tussen het terrein en de woningen aan de De Jongstraat is een strook van 9 meter breed vrijgehouden voor de aanleg van speelvoorzieningen. In overleg met bewoners van de De Jongstraat is er voor gekozen niet deze strook te benutten voor de aanleg van een speelplaats, maar de strook haaks op de De Jongstraat en direct langs het wandelpad. Het oppervlak van beide stroken is gelijk. Tussen het losloopterrein en de speelplaats zullen boomstammen de scheiding aangeven. De strook langs de De Jongstraat zal nu bij het losloopterrein worden getrokken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie