Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: hond verdwijnt na aanrijding

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 18-09-2000 Politieberichten van 18/8 (07.00 tot 13.00 uur)

Leeuwarden: diefstal uit personenauto
In de nacht van zondag 17 september 21.00 uur en maandag 18 september 08.30 uur is er ingebroken in een personenauto, merk Mitsubishi Galant welke geparkeerd stond op de Dirk Boutsstraat te Leeuwarden. Men heeft een portierraampje ingeslagen. Meegenomen werd de gehele hoedenplank inclusief boxen, audioapparatuur en waardepapieren. Totale schade niet bekend. Een 24 jarige man uit Leeuwarden deed hiervan aangifte.

Kootstertille: autogordelcontrole
Op maandag 18 september tussen 08.30 uur en 09.30 uur is een autogordelcontrole uitgevoerd op de Koaten. In totaal werden 10 bestuurders(sters) bekeurd.

Ureterp: auto gestolen
Tussen zondag 17.30 uur en maandag 06.00 uur is een personenauto gestolen, die geparkeerd stond aan het Boekweitpaed. Vanmorgen kwam de melding van de Groningse politie dat de auto geheel uitgebrand was teruggevonden op een parkeerplaats te Grootegast. De 57-jarige eigenaar uit Ureterp deed aangifte.

Nijland: aanrijding met hond
Een 53-jarige bestuurder uit Bolsward heeft zondag om 21.15 uur met zijn personenauto een aanrijding gehad met een hond. De man reed over de A7, toen plotseling een hond de weg overstak. Hij kon het dier niet meer ontwijken, waarna een aanrijding volgde, waarbij de auto schade opliep aan de bumper en de voorzijde. De hond was daarna spoorloos, ondanks een uitgebreide zoekactie van medewerkers van de dierenambulance. Op de bumper van de auto werden witte hondenharen gevonden, mogelijk van een Stabij.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie