Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Triple P behaalt status Cisco Security Specialist

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Triple P behaalt status Cisco Security Specialist

Vianen, september 2000 - Triple P heeft de status van Cisco Security Specialist verworven. Hiermee toont Triple P aan te voldoen aan de door Cisco gestelde zeer hoge kwaliteitseisen. In Nederland mogen momenteel slechts enkele partijen zich Cisco Security Specialist noemen.

De Cisco Security Specialist status demonstreert de slagvaardigheid van Triple P op het gebied van de verkoop, installatie en het onderhoud van Cisco producten in Nederland.

Tevens geeft de Security Specialist status aan dat Triple P in staat is tot het leveren van een uitgebreide 24 uurs supportverlening en alle fasen met betrekking tot complexe security implementaties op een professionele en gestructureerde manier kan doorlopen.

Triple P is zich momenteel aan het voorbereiden voor de kwalificatie van Silver-Partner status. Deze status kenmerkt zich door het in dienst hebben van diverse Cisco sales en support experts, alsmede het ter beschikking hebben van diverse pre-sales en after-sales mogelijkheden, welke bijdragen tot een nog hogere support- en servicegraad.

Triple P
In haar thuismarkt Nederland en België is Triple P (NASDAQ: TPPP) een vooraanstaand leverancier van Informatie en Communicatie Technologie ("ICT") diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt. Triple P heeft haar activiteiten georganiseerd in drie divisies in Nederland en één dochtermaatschappij in België. De drie divisies in Nederland zijn: Systems & Networks, Services, Software & Systems Integration. De activiteiten van de divisie Systems & Networks bestaan uit systeem en netwerk integratie consulting alsmede de verkoop van systeem en netwerk producten. De activiteiten van de divisie Services bestaan uit consulting, projectmanagement en implementatie diensten alsmede operationele beheer- en onderhoudsdiensten. De activiteiten van de divisie Software & Systems Integration bestaan uit e-business consulting en implementatie diensten alsmede het aanbieden van software ontwikkelings-, onderhouds- en beheer diensten ten aanzien van eigen ontwikkelde alsmede door derden ontwikkelde software toepassingen voor o.a. uitgeverijen en de gezondheidszorg. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met Services en Software & Systems Integration.
De klanten van Triple P zijn middelgrote en grote organisaties in zowel verticale als horizontale markten. Triple P's verticale markten zijn: financiële dienstverlening, overheid, uitgeverijen en gezondheidszorg.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie