Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inprise/Borland biedt Javatechnologie met Borland JBuilder 4

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Inprise/Borland biedt ontwikkelaars hoogwaardige Javatechnologie met Borland JBuilder 4

JBuilder 4 voorziet in snelle ontwikkeling van e-business-applicaties en combineert teamontwikkeling met nieuwe RAD-features

Amstelveen, 18 september 2000 - Inprise/Borland heeft Borland JBuilder 4 geïntroduceerd, de nieuwste versie van haar volledig platformonafhankelijke en populaire Java-ontwikkelomgeving. JBuilder 4 is de enige omgeving voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties met ondersteuning van Enterprise Java Beans 1.1 (EJB) voor het Windows-, Linux- en Solaris-platform. Met de nieuwe versie kan de time-to-market voor de ontwikkeling van e-business-applicaties - en deze inzetten op Java 2 Enterprise Edition-applicatieservers - sterk verkort worden.

"Door de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie