Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buitenhuizerbraak bij Assendelft krijgt opknapbeurt

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Buitenhuizerbraak krijgt opknapbeurt

Aan het Noordzeekanaal, vlakbij Assendelft en het pontje Buitenhuizen, ligt de Buitenhuizerbraak, een drassig rietlandje en een plas van pakweg twee a drie ha groot. Onopvallend, dichtgeslibd en verwaarloosd was de huidige staat van de Buitenhuizerbraak. Dat gaat veranderen. Vanaf maandag 18 september wordt er hard gewerkt om het rietlandje een flinke opknapbeurt te geven. De Stichting Het Noordhollands Landschap, de provincie Noord-Holland en het aannemersbedrijf Seignette startten enige tijd geleden het project Buitenhuizerbraak. Doel was om achterstallig onderhoud weg te werken. Het verwaarloosde landje moest worden afgegraven en het oude, geheel verdroogde riet verwijderd opdat ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie