Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Schendel projectdirecteur concernontwikkelingen A'dam

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

|
Persberichten
|
Arthur van Schendel projectdirecteur concernontwikkelingen

Arthur van Schendel projectdirecteur concernontwikkelingen

Arthur van Schendel, thans directeur Communicatie van de Gemeente Amsterdam, wordt per 1 oktober 2000 Projectdirecteur Concernontwikkelingen van de Gemeente.

Direct gekoppeld aan de Gemeentesecretaris krijgt hij een speciale verantwoordelijkheid met betrekking tot de Concerncommunicatie en Public Affairs van de Gemeente. Daarnaast moet hij er in deze functie aan bijdragen dat het onlangs ingestelde Management Forum Amsterdam een succes wordt.

Amsterdam is de laatste jaren steeds beter gaan inzien dat eenheid en samenhang in het beleid en goede contacten met de buitenwereld, o.a. Den Haag, regiogemeenten en de provincie, van groot belang zijn. Gemeentesecretaris Erik Gerritsen heeft bij zijn aanstelling ten aanzien daarvan dan ook een speciale verantwoordelijkheid gekregen. Om die te kunnen invullen heeft hij behoefte aan zwaar senior advies met bijzondere aandacht voor Concerncommunicatie en Public Affairs. Mede gezien zijn ervaring is van Schendel is daarvoor bij uitstek geschikt.

Het Management Forum Amsterdam houdt zich bezig met afstemming, overleg en het zoeken naar verbetering in de gemeentelijke bedrijfsvoering. Het Forum krijgt tot taak te adviseren over concernontwikkelingen met als uiteindelijk doel om de dienstverlening van diensten en stadsdelen aan burgers en bedrijven over de gehele linie te verbeteren. Het Management Forum bestaat uit een 10-tal directeuren van gemeentelijke diensten en stadsdeelsecretarissen. Voorzitter is de gemeentesecretaris.

Arthur van Schendel werkt sinds maart 1998 voor de gemeente Amsterdam. Daarvoor was hij o.a. directeur van het Amsterdams Uit Buro.

^


-

© gemeente Amsterdam - 19-09-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie