Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 19-09-2000 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK AUTO h Maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Guldenberg in Helvoirt. Van de auto werd een ruit ingeslagen en de radiocd-speler werd gestolen. h Maandag is in een drietal auto¡¦s ingebroken die geparkeerd stond in Berlicum. Van de auto¡¦s werden ruitjes vernield. Autoradio¡¦s en cd¡¦s werden gestolen. De auto¡¦s stonden geparkeerd aan de Hoogstraat, Reijerspad en Kerkwijk. h Maandagavond is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Mijlstraat in Boxtel. Een ruit de van de auto werd vernield. Een GSM telefoon, een radardetectieapparaat en een zonnebril werden gestolen

AUTO GESTOLEN, Boxtel Maandagavond is vanaf een parkeerplaats aan de Bosscheweg in Boxtel een rode Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is SZ-49-HR.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel Maandagavond is vanaf de Stationsstraat in Boxtel een blauwe Gilera Runner SP bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is BDV-540.

TE VEEL GEDRONKEN, Schijndel In de nacht van maandag op dinsdag is een 58-jarige man uit Tiel bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Molendijk Noord in Schijndel.

AUTO UITGEBRAND, Middelrode Door nog onbekende oorzaak is in de nacht van maandag op dinsdag brand ontstaan in een auto die geparkeerd stond bij een woning aan de Irenestraat in Middelrode. Dor de brand werd ook een andere geparkeerde auto en de woning licht beschadigd. Door de brandweer is het vuur geblust.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie