Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: inbrekers aangehouden

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 19-09-2000
1e persbericht 19 september 2000


Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbrekers aangehouden
Op het St. Gerardusplein zijn dinsdag om 6.05 uur een 32-jarige Eindhovenaar en een 33-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Dat gebeurde na een melding dat twee personen probeerden in te breken in een woning aan de Begoniastraat. De bewoner had de twee inbrekers gehoord. Zij probeerden aan de achterzijde een raam open te breken. Zij vluchtten toen zij ontdekt waren. Een politiepatrouille zag de twee verdachten op het St. Gerardusplein. De 33-jarige man zat in een auto waarvan het contactslot was doorverbonden. De auto, een Opel Kadett, bleek die nacht in Stratum gestolen te zijn. In de auto lagen verschillende goederen die uit de berging van de woning in de Begoniastraat kwamen. De 32-jarige Eindhovenaar had een motorfiets bij zich. Die kwam ook uit dezelfde berging. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Dinsdag om 1.05 uur is op de A58 een 37-jarige Tilburgse automobilist bekeurd omdat hij gedronken had. Hij blies bijna 0,9 promille.

Helmond: Helm uit etalage gestolen
Dinsdagmorgen om 7.40 uur is bij een motorzaak aan de Wolfstraat met een putdeksel een ruit vernield. Uit de etalage werd een dure Arai helm, waarde fl. 1.200,=, gestolen. Door de glassplinters werden drie motoren, die in de zaak stonden, beschadigd.

Geldrop: Bromfietster gewond
Op de Mierloseweg is maandagavond om 21.45 uur een 25-jarige Geldropse vrouw gewond geraakt. Zij reed met haar bromfiets over de Mierloseweg vanuit de richting Mierlo en sloeg bij de Nuenenseweg plotseling linksaf. Zij reed toen juist naast een bestelauto die uit dezelfde richting kwam gereden. Zij kwam met de bestelauto, die bestuurd werd door een 36-jarige Eindhovenaar, in botsing. De vrouw had een hoofdwond en hersenschudding. Zij hoefde niet in het ziekenhuis opgenomen te worden.

Eersel: Rijbewijs snelheidsovertreder ingenomen Maandag om 18.00 uur is op de Provincialeweg 316 (Eersel Reusel) een 26-jarige motorrijder bekeurd. De man reed met snelheden van 120 tot 140 km/u. Hij passeerde voertuigen zonder richting aan te geven en ging een vrachtauto voorbij over het voorsorteringsvak voor rechtsaf. Zijn rijbewijs is ingenomen. Op de Provincialeweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/u.

Casteren: Vogeltjes gestolen
Vanuit een volière achter een woning aan de Kranenberg zijn tussen zondag 18.30 uur en maandag 17.30 uur 48 vogels gestolen. Het gaas van de volière is opengeknipt. De putters, sijzen, goudvinken, geelgorzen en kanaries zijn ongeveer fl 3.500,= waard.

Valkenswaard: Steigerpijpen gestolen
Vanaf een terrein aan de Kerkhofstraat zijn tussen zondag- en maandagavond een aantal ijzeren steigerpijpen gestolen. De pijpen met een totale lengte van 73 meter zijn van een buurtvereniging. De vereniging had de pijpen daar opgeslagen nadat ze gebruikt waren bij het bloemencorso. De waarde van de pijpen is ongeveer fl. 1.100,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie