Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: beroving oude dame

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van maandag op dinsdag
11:03 dinsdag 19 september 2000

Martin Panman
0651611628

Meppel

Diefstal auto
Gistermiddag deed een 58 jarige inwoner van Havelterberg aangifte van diefstal van zijn auto. De man had zijn auto geparkeerd op het terrein van een garage aan de Ceintuurbaan in Meppel. In de tijd dat hij naar de garage liep om even zijn handen te wassen is de auto gestolen. De sleutels zaten nog in de auto, alsmede zijn auto papieren. Het betreft een grijze Ford, voorzien van het kenteken XP-LX-20.

Assen

Auto gestolen
Ook in Assen is gistermiddag/avond een auto gestolen. De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats bij het NS station. De 20 jarige eigenaresse uit Huis ter Heide deed aangifte. Het betreft hier een VW Polo, kleur bruin met opvallend rode velgen. De auto is voorzien van het kenteken HN-92-XZ.

Zuidwolde

Inbraak woning
Gisteren is er ingebroken in een woning aan de Meppelerweg in Zuidwolde. Familie ontdekte dat de achterdeur van de woning opengebroken was. De bewoners zelf zijn met vakantie De gehele woning is doorzocht. Wat er gestolen is in nog niet bekend.

Assen

Beroving oude dame
Gistermiddag is een dame van 88 jaar beroofd van haar schoudertas. De vrouw liep tegen 14.25 uur op de Bosstraat in Assen. Een man op een fiets haalde haar van achteren in en greep de tas van haar schouder. Vervolgens verdween de man in de richting van de Meidoornlaan. De overvaller was ongeveer 25 jaar oud had kort haar, droeg een rose shirt en een lichte broek. In de tas zat het bankpasje van de vrouw en haar portemonnee. De bejaarde dame liep verder geen verwondingen op.

Nieuw Balinge

Op de Hoogeveenseweg in Nieuw Balinge liet een man zijn geslachtsdelen zien aan een meisje van 13 jaar. Het meisje fietste van Hoogeveen naar nieuw Balinge. Nabij het munitiecomplex stond een personenauto, waarvan de achterklep geopend was. Bij de auto, blauw van kleur, stond een man, met zijn broek op de enkels. De leeftijd van de man is ongeveer 30 jaar, droeg een wit overhemd en een zwarte broek. Hij had donker haar en had een snor.
De politie stelt een onderzoek in.

Roden

Identiteit bekend
Gisteravond laat is de identiteit van de man overleden man in Roden bekend geworden. Het bleek te gaan om de 79 jarige Pieter Hoving uit Een.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie