Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Renault Operandi, opvolger van de Modus

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Renault Operandi, opvolger van de Modus

(19 september 2000)

Stel: je hebt een concept wagen genaamd de Modus, wat is dan de meest voorspelbare naam die je voor zijn opvolger kan bedenken? Ja inderdaad, de Operandi van Renault. Er komt ook nog een Modus2 om het gemakkelijk te houden.

De twee nieuwe concepten hebben afgeronde voorkante en juist vierkant achterkanten, duidelijk geïnspireerd door de Renault Modus Concept Van uit 1994. Beide hebben een Hybride motor, om op een schone manier van a naar b te rijden.

Het idee achter het voortzetten van het Modus project is dat een voertuig functioneel kan zijn, maar tegelijkertijd ook mooi om te zien en perfect in het landschap past. Dan hebben ze het waarschijnlijk niet over een afgraving, maar dat terzijde.

Slechts 3.60m lang, 1.63m breed en 1.75m hoog, de Operandi geeft de compacte van een nieuwe insteek. Sterker nog: mensen zullen denken dat je James Bond bent.

(bron: www.topgear.com, bewerking: Frank Leeman)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie