Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe database voor lerende managers op internet

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Noordwijk, 19 september 2000

Nieuwe database voor lerende managers op internet

De Baak Management Centrum VNO-NCW lanceerde op 15 september de nieuwe internetsite www.devraagbaak.nl. Deze site biedt een uitgebreide database met informatie voor lerende managers, ondernemers, professionals en informatiespecialisten. Het aanbod wordt gevormd door beschrijvingen van artikelen, boeken en internetsites over alle facetten van management: van e-commerce tot loyaliteit en van leidinggeven tot marketing. Die combinatie en de geavanceerde zoekinterface maken www.devraagbaak.nl tot een unieke site.

De boeken en sites worden door Baak-redacteuren/informatiespecialisten geselecteerd en beschreven. De keuze en beschrijving van de artikelen uit 150 ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie