Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP Tape Library voor Autoleader-prijs

Datum nieuwsfeit: 19-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

00119

HP SURESTORE TAPE AUTOLOADER 1/9:
TAPE LIBRARY VOOR AUTOLOADER-PRIJS

Nieuw product biedt IT-managers alle betrouwbaarheid en schaalbaarheid die ze nodig hebben

Amstelveen, 19 september 2000 - Hewlett-Packard brengt de HP SureStore Tape Autoloader 1/9 op de markt. Dit product biedt veel van de mogelijkheden die een high-end tape library biedt op het gebied van beheersbaarheid, schaalbaarheid en investerings-bescherming. De 1/9 is een zeer eenvoudig te gebruiken, flexibele oplossing voor data back-up, die zelfs op afstand kan worden opgezet en gebruikt.

De vraag naar snelle, flexibele en betrouwbare back-ups groeit en gebruikers eisen betere toegang tot hun informatie. Dit stelt IT-professionals voor de uitdaging back-ups te maken van meer data in minder tijd. De 1/9 is zeer betrouwbaar, schaalbaar en ondersteunt verschillende platforms. Met een DLT 8000 drive heeft de 1/9 een datacapaciteit van 360 GB native en 720 GB gecomprimeerd en geschatte zendsnelheden van 6 MB/s native en 12 MB/s gecomprimeerd. De HP SureStore Tape Autoloader 1/9 is te combineren met toonaangevende besturingssystemen, zoals HP-UX(1) en NT.

De HP SureStore Tape Autoloader 1/9 is beschikbaar met een negentapes cartridge, one-drive configuratie, als stand-alone of rack-mountsysteem. In eerste instantie wordt het systeem geleverd met een DLT 8000 tape drive. Later wordt de 1/9 geleverd met de
DLT1 drive van Benchmark Tape Systems. De 1/9 beschermt eerdere investeringen en biedt ruimte voor capaciteitsgroei en eenvoudige 'field upgrades' naar drives van de komende generatie, zoals het Ultrium-formaat, Linear Tape Open (LTO) en Super Digital Linear Tape (SDLT). De 1/9 maakt, net als de rest van de HP SureStore Tape Library-reeks, gebruik van de gebruikersvriendelijke vierde generatie libraries.

De 1/9 biedt de volgende library-mogelijkheden in een autoloader-apparaat:
* Optionele webgebaseerde library-beheerder (kaart voor beheer op afstand) en diagnostiek voor beheer en controle van de 1/9, zowel op afstand als gecentraliseerd.

* Eenvoudig te installeren 'rack-mount'-configuratie.
* Standaard barcodelezer.

* Eenvoudig te lezen, intuïtief bedieningspaneel.
Meer informatie is te vinden op www.hp.com/go/automated .

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten.

HP heeft 85.400 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa 42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie