Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 90.45 uur
Gewapende overval

VEENENDAAL Dinsdagavond 19 september vond er bij een benzinestation aan De Klomp een gewapende overval plaats. Omstreeks kwart over negen kwamen twee tot nu toe onbekende mannen vermoedelijk via de achterzijde het gebouw binnen.

Eenmaal binnen werd een medewerker van achteren vastgepakt en neergeslagen. Nadat de daders een onbekende buit hadden gepakt verdwenen zij vermoedelijk op een bromfiets in de richting van de Veenendaalseweg om zo linksaf richting het viaduct van de Rijksweg A12 te rijden.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0318 559600.

Getuigen gezocht

RHENEN De politie is op zoek naar een onbekend persoon die getuige is geweest van het doorrijden na een aanrijding in Rhenen. De getuige zag zondag 17 september in de namiddag een auto die een geparkeerde auto op de Van Deventerstraat aanreed en vervolgens zou zijn doorgereden.

Deze getuige stopte een briefje onder de ruitenwissers van de beschadigde auto met het betreffende kenteken, maar liet geen eigen gegevens achter.

De politie wil graag in contact komen met deze onbekende getuige. Hiervoor kan gebeld worden met de politie in Rhenen: tel. 0343 619007.

Snelheidscontrole

ELST Dinsdagmiddag 19 september werd op de Rijksstraatweg door de politie een snelheidscontrole gehouden. Tussen tien voor tien en tien over elf passeerden 981 voertuigen de controlepost.

In totaal kregen 145 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden.Op de Rijksstraatweg geldt een maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie