Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Box Set uitkomst voor grote FileMaker-klanten

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Box Set een uitkomst voor grote FileMaker-klanten
Licentieprogramma biedt prijs- en beheervoordelen

Maarssen, 20 september 2000 De introductie van het FileMaker Box Set-licentieprogramma is een uitkomst voor grote organisaties die veelgebruikte toepassingen bouwen op basis van de intuïtieve FileMaker-database. Het nieuwe licentieprogramma biedt prijsvoordelen, maakt het FileMaker-programma en de -toepassingen toegankelijk vanaf iedere werkplek van de organisatie en vereenvoudigt het licentiebeheer drastisch.

Dankzij het FileMaker Box Set-licentieprogramma kunnen organisaties zich beperken tot één licentie-overeenkomst, geldig voor het totaal aantal werknemers of voor het totaal aantal computers. Daarna zijn zij gerechtigd iedere mogelijke combinatie van FileMaker ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie