Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Groningen beloond met Webdammertje

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

Gemeente Groningen wordt beloond met Webdammertje 20 september 2000
De Gemeente Groningen heeft de 10e plaats op de Webdam monitor voor gemeentelijke websites bereikt. En dat wordt sinds kort beloond met het 'Webdammertje'.
Het Webdammertje heeft het uiterlijk van een Amsterdammertje, maar dan net even anders. De top 10 van gemeentelijke en niet-gemeentelijke sites ontvangen het Webdammertje. Aan het eind van het jaar wordt de overall-winnaar bekend gemaakt.

Samenvattend oordeel
Een van de beste gemeente-sites. Loketfuncties zijn aanwezig: Aangifte verhuizing, aanvraag uitreksels en afschriften. Ook veel overheidsinformatie voor burgers. Links naar semi-zelfstandige gelieerde websites van verschillende afdelingen van het gemeentelijk apparaat. Stadsbron: zoek en raadpleegsysteem met heel veel informatie. Kiosk op het net. Uitgebreide nieuwsrubriek, etc. etc. Juni 2000: Nieuw: het Groot Groninger Stadsdebat (discussieforum). Meer informatie op het resultaatformulier van Groningen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie