Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van dinsdag op woensdag
11:05 woensdag 20 september 2000

Martin Panman
0651611628

Assen

In de nacht van 18 op 19 september is er een Opel Caravan gestolen, die geparkeerd stond op de Schweitzerstraat in Assen. De auto is gisteren terug gevonden in België. Nu blijkt dat de auto die zelfde nacht gebruikt is bij een inbraak bij een kantoorpand aan de Minervastraat in Assen. Bij dat pand werd een raam opengebroken en vervolgens zijn er 12 computers gestolen (systeemkasten en beeldschermen) De schade loopt in de tienduizenden guldens.

Roswinkel

Tank met mest gekanteld
Een 21 jarige bestuurder van een trekker met oplegger, een tank gevuld met mest, kantelde gisteravond op de rotonde (N391) bij Roswinkel. De oplegger raakte een lantaarnpaal en een deel van de inhoud van de tank liep over de straat en kwam in een sloot terecht. Ook de dieseltank van de oplegger scheurde waardoor een hoeveelheid diesel op de rijbaan terechtkwam. De brandweer spoot de weg schoon en legde een dam in de sloot. Ambtenaren van het Zuiveringsschap en de Provincie nemen maatregelen om verdere vervuiling te voorkomen.

Coevorden

Kind onder auto
Gistermiddag gebeurde er een aanrijding tussen een taxibus en een van de passagiers. De 41 jarige bestuurder uit Valthermond van de taxi liet een 7 jarig kind uit Coevorden uitstappen op de Schaepmanstraat. Het kind stond voor de bus, toen de bestuurder weg reed. Het meisje kwam gedeeltelijk onder de taxi terecht. Met diverse schaafwonden is het slachtoffer met een ambulance naar een huisarts gebracht.

Meppel

Bromfiets tegen auto
Op de Ambachtsweg in Meppel gebeurde gistermiddag een aanrijding tussen een auto en bromfiets. De 49 jarige bestuurder van de auto, woonachtig in Steenwijkerwold, reed vanaf Blankenstein de Ambachtsweg op. Daarbij stond het verkeerslicht voor hem op groen. Een 16 jarige bestuurster van een bromfiets, woonachtig in Meppel reed kennelijk door rood licht. Zij raakte met haar bromfiets de auto. Zij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Nijeveen

Verkeersongeval
Vanmorgenvroeg reed een 30 jarige automobilist uit Leeuwarden over de A32 en haalde een voorhem rijdende auto in. De bestuurder raakt echter de auto die hij inhaalde. Hierdoor verliest hij de macht over het stuur, slaat een aantal keren over de en komt in de berm tot stilstand. De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Assen

Tasjes roof
Gistermiddag tegen 17.45 uur is opnieuw een vrouw beroofd van haar tas. De 68 jarige dame liep over de Speenkruidstraat toen een jongeman van ongeveer 25 jaar oud, 1.75 m. lang, mager en gekleed in kaki kleding haar tas van de schouder griste. De verdachte was op de fiets. De vrouw kwam te vallen maar werd verder niet gewond. De politie zoekt getuigen van deze beroving.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie