Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Service op arbeidsmarkt zet nieuwe trend in

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (msmits@cvwizard.nl)

Contactpersoon: Michael Smits

Gratis service op arbeidsmarkt zet nieuwe trend in.

Datum: 20-09-00

Een kleine maand geleden is er een nieuwe service van start gegaan op het Internet, speciaal gericht op de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Als eerste in Nederland biedt CV Wizard via cvwizard.nl de mogelijkheid gratis het CV direct te versturen naar vele participerende organisaties en bedrijven die actief zijn op de Jobmarket. Op deze manier is het aanmelden en invullen van de gegevens niet meer afzonderlijk nodig bij de verschillende organisaties, maar kan via één click worden gerealiseerd.

De service biedt hiermee een nieuw startpunt voor sollicitanten. Oprichters M. Smits en A. van der Linden hebben ook met dit doel CV Wizard geïntroduceerd op het Net, namelijk het vergroten van de servicegerichtheid, snelheid en het overzicht van het solliciteren op de arbeidsmarkt.

CV Wizard kent een breed draagvlak door vele participanten variërend van diverse CV- & Job-databanken en Werving & Selectie organisaties tot aan uitzendbureaus, headhunters en bedrijven gespecialiseerd in detachering. De toegvoegde waarde van de service wordt continue vergroot door toevoeging van minimaal één nieuwe participant per week.

CV Wizard is niet alleen de eerste, maar momenteel ook nog de enige in Nederland die een dergelijke service biedt. Een nieuwe trend op het gebied van solliciteren is hiermee duidelijk ingezet.

CV Wizard

Molenbeekstraat 5

5215bh

Den Bosch

Telefoon: 06 212 64 227reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie