Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Oudshoorn (10) onthult nieuwe huisvuilauto Wassenaar

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wassenaar

Jos Oudshoorn onthult nieuwe huisvuilauto
Jos Oudshoorn (10) heeft op 20 september jl. de nieuwe huisvuilauto van de gemeente Wassenaar onthuld, met daarop zijn winnende inzending voor een tekenwedstrijd.
Dat deed hij samen met wethouder drs A. Vriesendorp-Dutilh van Ruimtelijke Inrichting en Onderwijs. Plaats van handeling was raadhuis De Paauw.

De gemeentelijke Reinigingsdienst had voor de zomer een tekenwedstrijd georganiseerd voor leerlingen van de basisschool met als thema het scheiden en verwerken van huisafval. Met de tekenwedstrijd wil de gemeente kinderen bewustmaken van het belang van scheiding van huisafval.

De winnende inzending van Jos Oudshoorn is uitvergroot en aangebracht op weerszijden van de nieuwe huisvuilauto.
Naast Jos zijn twee andere kinderen in de prijzen gevallen. Melanie Lagerberg (11) heeft de tweede prijs gewonnen, Sanne Voogel (11) de derde. Het drietal heeft een cadeau en een oorkonde gekregen. Voor de 9-jarige Nienke van Dijk was er een eervolle vermelding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie