Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Branchegroep FLS maakt werk van houtstofafzuiging

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Metaalunie

Branchegroep FLS maakt werk van houtstofafzuiging 20/09/2000

Fabrikanten van afzuiginstallaties voor de houtverwerkende industrie hebben hun krachten gebundeld in de Metaaluniebranchegroep FLS (Fabrikanten van Luchtzuivering Systemen).
Met de introductie van een opleverprotocol verschaft de FLS afnemers een waarborg dat een installatie voldoet aan de wettelijk verplichte Europese Richtlijnen. Technisch beantwoordt een installatie aan de Nen-En norm 12779. De FLS komt met het opleverprotocol tegemoet aan de wensen van de industrie. De Metaaluniebranchegroep FLS is tot stand gekomen naar aanleiding van de constateringen van de Commissie Terugdringing Houtstof. Deze in 1995 opgerichte commissie heeft geconstateerd dat afzuiginstallaties een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie