Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van woensdag
16:41 woensdag 20 september 2000

Martin Panman
0651611628

Meppel

Diefstal gereedschap
Uit een aanhangwagen die op een bouwplaats aan de Eekhorst in Meppel stond is vannacht gereedschap gestolen. De deksel van de aanhangwagen was met een hangslot afgesloten. Verder werd de aanhangwagen beveiligd door de bak van een hoogwerker er op te laten rusten. De inbrekers hebben vervolgens de hoogwerker met een balk klem gezet, zodat de bak niet verder kon zakken. Daarna hebben ze banden van de aanhangwagen leeg laten lopen en vervolgens konden ze de aanhangwagen onder de bak wegtrekken. De aanhanger werd opengebroken en er werden o.a. een aantal slijptollen, een boormachine en andere gereedschap gestolen. De 41 jarige aannemer uit Tijnje deed aangifte.

Emmen

Inbraak
Vannacht is er ingebroken in een winkel aan de Weiert in Emmen. Een ruit werd ingeslagen en de deur van het magazijn werd ingetrapt. Er zijn 13 telefoons gestolen. De telefoons hebben een waarde van een kleine 4000 gulden. De eigenaar, een 55 jarige man uit Emmen deed aangifte.

De Wijk

Inbraak
Vannacht tegen halftwee is er ingebroken bij een autobedrijf aan de Dorpsstraat in de Wijk. De inbreker vernielde een voordeur en klom daardoor naar binnen. Vervolgens werd geprobeerd de ruiten van het afgeschermde kassa gedeelte te vernielen. Deze ruiten waren echter te sterk, waardoor men niet bij de kassa en sigaretten kon komen. Er is uiteindelijk wat ijs en enkele sigarettenaanstekers gestolen. De 47 jarige eigenaar uit De Wijk deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie