Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan buitengebied Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Ontwerp-bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 21 september 2000 t/m 18 oktober 2000 het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving kruispunt Apeldoornseweg-Barneveldseweg te Otterlo' Onderhavige partiële herziening beoogt de planologische basis te leggen voor de aanleg van een rotonde ter plaatse van het kruispunt Apeldoornseweg-Barneveldseweg te Otterlo (provinciale weg N304 - N801). Ook voorziet het plan in de verplaatsing van de bedrijfswoning Apeldoornseweg 91 alsmede het op dit perceel gevestigde lampen-groothandelsbedrijf.

Procedure op basis van de Wet geluidhinder
Burgemeester en wethouders van Ede zijn voornemens ten behoeve van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving kruispunt Apeldoornseweg - Barneveldseweg te Otterlo' een verzoek in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland. Het betreft een verzoek tot vaststelling van hogere dan de voorkeursgrenswaarden op grond van artikel 83 en 100a van de Wet geluidhinder. Het ontwerp-verzoek en het akoestisch onderzoek liggen ter inzage.

Sanering op basis van de Wet geluidhinder
Eveneens ligt het ontwerp-saneringsprogramma ter inzage dat is opgesteld voor 1 saneringswoning in verband met het verkeersgeluid van de N304. Dit stuk is opgesteld op grond van artikel 88 van de Wet geluidhinder en wordt ingediend bij het Ministerie van VROM.

Alle genoemde stukken liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u zich van maandag t/m vrijdag tevens wenden tot de heer D. Gjaltema, tel. (0318) 68 04 92 van de afdeling Buitengebied.

Een ieder wordt gedurende de periode van 21 september 2000 t/m 18 oktober 2000 in de gelegenheid gesteld een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.Ede, 20 september 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie