Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mark Huizinga wint goud

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensiePersberichten


Mark Huizinga wint goud

Goud voor luitenant Huizinga!

20-09-2000

Vanmiddag heeft eerste-luitenant Mark Huizinga, judoka en werkzaam als IT-er bij de Directie Control KLu een gouden medaille gehaald bij de Olympische Spelen. In een spannende finale versloeg hij de Braziliaan Carlos Honorato met ippon.

Namens het personeel van de KLu heeft de Bevelhebber luitenant Huizinga een gelukswens gestuurd. De tekst daarvan luidt:

Beste Mark,

Namens het voltallig personeel van de Koninklijke Luchtmacht feliciteer ik je met het behalen van de gouden medaille. We hebben je verrichtingen, voor zover mogelijk, op de voet gevolgd en gezien dat je ogenschijnlijk gemakkelijk de finale haalde met een ippon. In de finale was het opnieuw een fantastische ippon die je de gouden plak bezorgde. De lange lijst met behaalde kampioenschappen is nu helemaal compleet. Met name de sportiviteit en de professionaliteit die je toonde, hebben diepe indruk gemaakt. Ik ben er trots op dat de luchtmacht een Olympisch Kampioen in haar midden heeft.

Met vriendelijke groet,

Luitenant-Generaal D.L. Berlijn
Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten.

U kunt ook zelf Mark Huizinga via de Defensiesite feliciteren met zijn medaille.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie