Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tender Pre-Accessie van start

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

20 Sep 2000.

Tender Pre-Accessie van start

De projecten zijn ontwikkeld in het kader van het PSO Pre-accessie Programma en het Matra Pre-accessie Projecten Programma. Beide programma´s richten zich op de ondersteuning van overheidinstanties bij de overname en implementatie van EU wet- en regelgeving.

Profiel
De aan te besteden projecten richten zich op zeer diverse beleids- en uitvoeringssectoren binnen de overheid, zoals landbouw, milieu, financiën, natuurbeheer etc. Belangrijkste doelstellingen van de projecten zijn institutionele versterking en kennisoverdracht. Voor deze projecten zoekt Senter consortia met relevante ervaring op het gebied van institutionele verbetering, sector relevante kennis ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie