Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cor Boonstra verzorgt prominentencollege

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Katholieke Universiteit Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Katholieke Universiteit Brabant

Cor Boonstra verzorgt prominentencollege

Efact, de Vereniging Economische Faculteit Tilburg, heeft de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Philips, Cor Boonstra, uitgenodigd om een zogeheten Prominentencollege te geven op de Katholieke Universiteit Brabant. Boonstra doet dat op woensdag 20 september in de grote collegezaal QZ 1. Aanvang 16 uur.

Philips heeft de afgelopen vier jaar een ingrijpend transformatieproces doorgevoerd. Vrijwel alle onderdelen, die samen de waardeketen van het bedrijf vormen, zijn nadrukkelijk onder de loep genomen. De strategie ten aanzien van de Groep, portfoliomanagement, herziening van een aantal fundamentele bedrijfsprocessen, brand positioning, een actief acquisitiebeleid en een gerichte investeringsstrategie ten aanzien van de belangrijkste groeigebieden, zijn de onderwerpen die Boonstra in zijn college behandelt.

Eerdere prominentencolleges op de KUB werden o.a. gehouden door Minister-president W. Kok en de ministers Zalm en Jorritsma, evenals door de toenmalige voorzitter van KPN, ir. W. Dik.

Persvertegenwoordigers/fotografen zijn welkom. Voor meer informatie: Maurice Ackermans, Voorlichting en Externe Betrekkingen KUB, telefoon 013-4662004.

20-09-2000 KUB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie