Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Determineerdag in Artis Geologisch Museum

Datum nieuwsfeit: 20-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 13 september 2000

Persbericht

Determineerdag in Artis Geologisch Museum

Op woensdag 20 september organiseert het Artis Geologisch Museum van 11.00 tot 16.30 uur een determineerdag. Tijdens deze leerzame dag is er veel te leren over uw eigen verzameling. Stenen die misschien al jaren verborgen liggen in de kast na een al lang vergeten vakantie of ooit gekregen van een vriend of familielid worden deze dag van naam en ouderdom voorzien.

Dit kan al gauw in de miljoenen jaren lopen!

U kunt deze dag gesteenten, mineralen en fossielen laten determineren. Het mogen ook geslepen stenen zijn, zelfs edelstenen waarvan de naam vergeten is of waarvan men zich afvraagt of ze wel echt zijn. En als u denkt fossielen te hebben, kunnen de geologen u zeggen of deze echt zijn of dat het misschien een speling van de natuur is die u op het verkeerde been zet.

In september geldt het speciale tarief van f 18,50 voor volwassenen en f 13,25 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. In het Artis Geologisch Museum is op dit moment ook de interactieve tentoonstelling Genesis in Artis en de edelstenen-expositie te bezichtigen. Een entreekaartje Artis geeft tevens toegang tot het Planetarium en Zoölogisch Museum.Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ramona Pauwels, afdeling Communicatie, Artis. Tel. 020-5233534.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie