Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie 'Doorstroming binnen aanbodmodel' Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Conferentie "Doorstroming binnen het aanbodmodel"

Het gemeentebestuur van Zoetermeer organiseert op donderdag 21 september een conferentie met als thema "Doorstroming binnen het Aanbodmodel". Directeuren en hoofden woondiensten van sociale en particuliere verhuurders, (beleids)medewerkers wonen, belangenorganisaties en leden van de raadscommissie Stadswerken, discussiëren op deze themadag over het huidige aanbodmodel. Doel van de conferentie is te komen tot aanbevelingen die moeten leiden tot een betere doorstroming van verschillende doelgroepen, zoals jongeren, gezinnen en ouderen binnen de huursector. Bekeken wordt op welke manier beter en sneller ingespeeld kan worden op de specifieke woonwensen van deze doelgroepen, waardoor vraag en aanbod ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie