Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden

Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326
Afkomstig van: Anja Deijl
Datum: 21 september 2000

Portier Voorschoten Terwijl woensdag 20 september een 35-jarige man uit Voorschoten zijn kind op de achterbank van de auto in het kinderzitje zette, werd het openstaande achterportier aangereden. De auto stond geparkeerd in een parkeervak langs de rijbaan van de Schoolstraat. Aan de rijbaanzijde stond de vader met het portier geopend toen om 17:00 uur de botsing gebeurde. Niemand raakte gewond. De bestuurder van de auto; een 52-jarige vrouw uit Voorschoten, bleek onder invloed van alcohol te zijn. Bij de blaastest blies de vrouw 830 microgram; 1,90 promille. Haar rijbewijs is ingevorderd. Zij zal binnenkort voor justitie moeten verschijnen.

Dronken automobilist tegen boom Boskoop Een 31-jarige dronken automobilist uit Boskoop reed woensdag 20 september rond 18.15 uur tegen een lantaarnpaal en twee bomen aan de Zuidwijk. Er was slechts sprake van materiële schade. De politie nam van de man een ademanalyse af. Hij blies daarbij 620 Ug/l. De limiet is 220 Ug/l.

Woninginbraak Alphen a/d Rijn In Alphen a/d Rijn in de Braamstraat is gisterenochtend, 20 september, een woninginbraak ontdekt. De inbreker heeft waarschijnlijk gebruik gemaakt van de huissleutel die aan een sleutelbos in een fietsslot zat. De fiets zelf stond onafgesloten in de tuin. Uit de woning wordt onder meer een bankpas gemist.

Verkeersongeval Zwammerdam Aan de Steekterweg is gisterochtend, 20 september rond 11.00 uur, reed een 51-jarige vrouw uit Bodegraven met haar personenauto tegen een vrachtauto aan. De vrouw wilde, daar waar de rijbaan van twee rijstroken naar één wordt teruggebracht, van rijstrook wisselen. Toen zij naar rechts uitweek, liet zij een 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rotterdam niet voorgaan. De schade bleef beperkt tot een gedeukte voorbumper bij de vrachtauto en een gedeukte rechterzijkant bij de personenauto.

Verkeersongeval Alphen a/d Rijn Op 20 september, rond 17.00 uur, is een 68-jarige man uit Alphen a/d Rijn gewond geraakt aan zijn been en heup. De man reed op zijn fiets vanuit de Meerkoetstraat en wilde de Lijsterlaan oversteken richting de J.W.C. Bloemstraat, toen hij op het kruispunt Lijsterlaan / Meerkoetstraat geen voorrang verleende aan een 35-jarige motorrijder uit Alphen a/d Rijn, die op de Lijsterlaan (= voorrangsweg) reed. De 68-jarige man is naar het Rijnlandziekenhuis in Leiderdorp gebracht.

Onder invloed Alphen a/d Rijn Gisteravond, 20 september rond 20.30 uur, is een 27-jarige man uit Zwammerdam aangehouden op de Prins Bernhardlaan wegens het rijden onder invloed met een shovel. De man had eerder met de shovel schade gereden op de Voorstraat aan een houten paal. Het bleek dat de man te veel gedronken had, op het politiebureau wees de ademanalysetest 655 Ug/l uit. De man kreeg een procesverbaal en een rijverbod van zeven uur.

Onder invloed Aarlanderveen Op de Oostkanaalweg in Aarlanderveen is vanochtend vroeg, 21 september om 02.00 uur, tijdens een controle een 25-jarige man uit Ter Aar aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man blies op het politiebureau 615 Ug/l. Hij heeft een procesverbaal gekregen en een rijverbod van 7 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie