Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening wijkpost Neerbosch-Oost Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Opening wijkpost Neerbosch-Oost in wijkcentrum

.Op 21 september om 16.00 uur verricht wethouder Geert van Rumund de officiële opening van de nieuwe wijkpost Neerbosch-Oost in wijkcentrum de Schalmei. Nijmegen telt daarmee dan zes gemeentelijke wijkposten en in het stadsdeel West is het de derde post, naast die in Oud-West en Waterkwartier. Het openingsfeest op 21 september duurt van 15.00 tot 18.00 uur en is voor alle wijkbewoners vrij toegankelijk. Er is een informatiemarkt van alle instanties die met de wijkpost samenwerken en voor de kinderen zijn er onder andere ballonnen en een kleurwedstrijd.

Net als de andere vijf gaat de wijkpost Neerbosch-Oost werken als een vraagbaak en voorpost van de gemeente voor wijkbewoners, onder het motto 'Wijzer in uw Wijk'. Bewoners kunnen er met vragen en klachten terecht en ook is de post een aanspreekpunt en ontmoetingsplek voor mensen die zelf actief (willen) zijn voor hun wijk. De zes samenwerkende wijkposten bieden om de paar maanden een nieuw actueel thema. Tot aan de herfstvakantie is het thema nu 'Sport en Spel in Nijmegen'. Iedere wijkpost beschikt over uitgebreide informatie over de vele sportmogelijkheden in Nijmegen, gecombineerd met een foto-expositie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie