Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdagmiddag
16:19 donderdag 21 september 2000

Dirk Neef 06 - 51 557 950
Vanaf donderdagavond tot maandagmorgen wordt de persvoorlichting van de politie Drenthe gedaan door Ernest Zinsmeijer. Tel. 06 - 22 662 875

*
Auto en fietster botsen

EMMEN. Op de kruising van de Hondsrugweg met de Ermerweg in Emmen botsten donderdagmiddag een auto en een fiets op elkaar. De 23 jr. automobilist uit Veenoord stond stil voor de rode verkeerslichten. Toen de lichten volgens de man op groen gingen sloeg hij linksaf. Op dat moment stak een 15 jr. fietster uit Emmen net via het fietspad de kruising over en botste daarbij tegen de optrekkende auto. Volgens het meisje heeft zij niet het rode licht genegeerd. Ze hield een opgezette knie over aan dit ongeval. Omdat niet duidelijk is wie nu door rood licht is gereden wil de politie graag in contact komen met getuigen van deze aanrijding.


*
Fietser naar ziekenhuis

EMMEN. Een 44 jr. man uit Emmen is donderdagmorgen met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. Op de kruising van de Boslaan met de Houtweg in Emmen werd de man aangereden door een 46 jr. automobilist uit Emmer Compascuum. De automobilist sloeg rechts af en zag daarbij de fietser over het hoofd. Een aanrijding volgde.


*
Auto rijdt invalidenwagen aan

EMMEN. Een 23 jr. vrouw uit Emmen raakte donderdagmiddag gewond doordat ze in haar invalidenwagen omver werd gereden door een 52 jr. automobilist uit Dedemsvaart.
De vrouw stak bij groen licht via een oversteekplaats de Hondsrugweg in Emmen over. De automobilist negeerde het rode verkeerslicht en reed de invalidenwagen omver. De vrouw werd met verwondingen aan een been overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Autokraken

ASSEN. In de nacht van woensdag op donderdag werden op de Planetenlaan in Assen twee autos opengebroken. Uit de autos werden onder andere radardetectoren gestolen.

EMMEN. Uit een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Peyserhof in Emmen werd in de nacht van woensdag op donderdag de radio gestolen. Een raam werd vernield.

COEVORDEN. Door het slot te forceren lukte het onbekenden om in de nacht van woensdag op donderdag een auto open te krijgen die geparkeerd stond aan de Gasthuisstraat in Coevorden. De radio werd uit de auto gestolen.

BORGER. Op de Ruigebultsweg in Borger werden donderdagmorgen uit een geparkeerde auto de radio en een aantal Cds gestolen. Van deze auto werd een ruit ingeslagen.


*
Autos gestolen

ASSEN. Terwijl de 47 jr. eigenaresse even boodschappen deed in het centrum van Assen, werd donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur op het Neptunusplein haar auto gestolen. De vrouw had de auto, een grijze Seat Malaga, daar afgesloten achtergelaten. Toen ze terugkwam was de auto verdwenen.

HOOGEVEEN. Op de Markt in Hoogeveen werd donderdag tussen 11.45 en 13.00 uur een grijze Audi A4 Avant gestolen. Ondanks dat er op de zo goed als nieuwe auto, met een waarde van ruim f. 85.000,- een alarm en een startonderbreker zit, lukte het de dieven de auto mee te nemen. De auto is eigendom van een 32 jr. man uit Drachten die voor zijn werk in Hoogeveen was.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie