Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beurspolis milieuschadeverzekering op de markt

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Beurspolis milieuschadeverzekering op de markt

Op de co-assurantiemarkt zal binnen enkele weken een beurspolis voor de milieuschadeverzekering verkrijgbaar zijn. Deze verzekering dekt, los van de aansprakelijkheid, de kosten van veroorzaakte milieuschade.

"Het grote voordeel van de milieuschadeverzekering, die sinds januari 1998 de Milieu Aansprakelijkheids Samenwerkingsverband-verzekering en de tankpolis vervangt, is dat deze niet alleen schade aan derden, maar ook aan eigendommen van de eigenaar dekt", benadrukt verzekeringsmakelaar Cees Kortleve. De introductie van de beurspolis heeft behoorlijke vertraging opgelopen, omdat "alle mankracht nodig was voor het millenniumprobleem. Toen dat eenmaal achter de rug was, konden we ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie