Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 21-09-2000
Persbericht district De Leijgraaf

NA INBRAAK WONING TWEE AUTOS GESTOLEN Vannacht zijn na een inbraak in een woning aan de Speelweide te Uden twee dure autos gestolen. Men kwam binnen door het forceren van de achterdeur. Binnen werden de autosleutels gepakt en werden de buiten staande autos weggenomen. Het gaat om een zwarte BMW 530d met kenteken 09-DS-NN en een blauwe Jeep Grand Cherokee met het kenteken ZH-HN-93. Beide autos hebben een gezamenlijke waarde van 200.000 gulden.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN Aan de Bergmaas in Zeeland bij het tankstation is vanochtend een twee dagen eerder in Uden gestolen witte Opel Kadett aangetroffen.

SNELHEIDSCONTROLE Vanochtend heeft de politie op de Klarinetstraat te Uden 493 automobilisten op snelheid gecontroleerd. 64 van hen reden te hard, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/u, terwijl 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie