Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 21-09-2000
1e persbericht 21 september 2000


Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Op de Oirschotsedijk is woensdagavond om 19.45 uur een 51-jarige automobilist uit Hellevoetsluis bekeurd omdat hij gedronken had. De man blies ruim 0,7 promille. Hij kreeg een boete van fl. 400,=.

Een 40-jarige automobilist uit Delft reed donderdagmorgen om 4.45 uur op de kruising Kronehoefstraat Kloosterdreef door rood. Op de Mathijs de Layenslaan werd hij staande gehouden. Hij bleek gedronken te hebben en blies ruim 0,8 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Maarheeze: Alcoholcontrole
De politie Cranendonck heeft woensdagavond op enkele plaatsen een alcoholcontrole gehouden. De plaatsen waren de Nieuwedijk in Budel, de Kleine Bruggen in Maarheeze en Ginderover in Heeze. 320 bestuurders moesten blazen. Op de Nieuwedijk werd om 18.30 uur een 39-jarige man uit Budel bekeurd. Hij blies 1,2 promille. Op De Kleine Bruggen kreeg een 52-jarige Eindhovenaar een boete van fl. 400,=. Zijn promillage was ruim 0,6.

Deurne: Dronken man met brommobiel
Op de Blasiusstraat is woensdagavond om 21.10 uur een 43-jarige man zonder woonplaats aangehouden. De man reed in een brommobiel. Hij ging gelijktijdig met een tegemoetkomende auto een verkeerssluis in. Beide voertuigen raakten elkaar met de zijkant. De bestuurder van de brommobiel verliet zijn voertuig en liep weg. De politie kon hem achterhalen. Hij bleek gedronken te hebben. De uitslag van de ademanalyse was ruim 2,4 promille. De brommobiel had een vriend van hem juist in Helmond gekocht. Omdat zijn vriend niet kon rijden had hij dat maar op zich genomen.

Lieshout: Man gewond bij aanrijding
Een 25-jarige man uit Gemert is donderdagmorgen om 1.20 uur gewond geraakt toen hij op de Sonseweg met zijn auto tegen een boom reed. Het is niet bekend hoe hij op het rechte stuk weg aan de linkerzijde van de weg terecht is gekomen. De man is met veel botbreuken in het Elkerliekziekenhuis opgenomen.

Eersel: Alcoholcontrole in de Kempen
De politie De Kempen heeft woensdagavond op verschillende plaatsen in Luyksgestel, Eersel, Bladel en Bergeijk een alcoholcontrole gehouden. 291 bestuurders moesten blazen. Op de Barrier in Bergeijk werden twee automobilisten betrapt op het gebruik van alcohol. Een 81-jarige man uit het Belgische Meeuwen Gruitrode blies daar om 21.25 uur ruim 1,25 promille. Een 39-jarige automobilist uit Waalre kon om 22.20 uur de blaastest niet voltooien. Hij moest een bloedproef ondergaan. Zijn rijbewijs is ingenomen. Op de Provincialeweg in Eersel werd om 1.30 uur een 54-jarige man uit Spanje betrapt op het gebruik van alcohol. De ademanalyse mislukte. Van hem werd een bloedproef afgenomen. Tijdens de controle werd ook tweemaal bekeurd voor een verlopen APK-keuring.

Veldhoven: Inbraak
Bij een winkel aan de Pleintjes is donderdag om 2.35 uur met een trottoirtegel een etalageruit vernield. Er zijn sieraden en geurtjes weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie