Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel, 08.50 uur
Aanhouding winkeldieven

WOERDEN Op donderdag 21 september werd de politie gemeld dat er zich drie mannen verdacht ophielden bij een geparkeerde auto aan de Wagenstraat. Door de politie werden de verdachten niet bij de auto aangetroffen, waarop agenten zich onopvallend in de omgeving van de auto ophielden.

Terwijl de agenten de auto in de gaten hielden, zagen zij dat drie mannen regelmatig bij de auto kwamen en daar goederen inlegden. Intussen kwamen er bij de politie verschillende meldingen binnen van winkeldiefstallen.

Toen de drie verdachten op een gegeven moment met de auto weg wilden rijden, hield de politie de auto staande. In de auto trof de politie diverse goederen aan, afkomstig uit diverse winkels in Woerden. De drie verdachten werden vervolgens aangehouden. Het betroffen drie mannen uit Kollum, Hellevoetsluis en Laren van 26,25 en 24 jaar oud.

Aan het bureau bekenden de verdachten uit winkels in Woerden goederen te hebben gestolen. De auto van de verdachten werd aan het politiebureau gestald omdat niemand in het bezit was van een geldig rijbewijs.

Roodlichtcontrole

WOERDEN- Door de politie werd op donderdag 21 september tussen half zes en zeven uur in de avond, een controle gehouden op het negeren van het rode verkeerslicht. De controle werd uitgevoerd op de kruising Boerendijk met de Hoge Rijndijk.

In totaal negeerden 18 bestuurders met hun voertuig het rode verkeerslicht. Tegen de bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie