Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe wetenschapsvoorlichter Erasmus Universiteit Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

22 september 2000

Wetenschapsvoorlichter Erasmus Universiteit Rotterdam

Mevrouw drs. C. Boele is sinds 1 september 2000 de nieuwe wetenschapsvoorlichter van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij vervulde deze functie bij de afdeling Interne en Externe Betrekkingen reeds enige tijd ad interim.

Cora Boele (1953) studeerde in Rotterdam aan de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen Maatschappijgeschiedenis, met afstudeerrichting Communicatie en Voorlichting.

Begin jaren negentig werkte zij op projectbasis geruime tijd voor de afdeling Interne en Externe Betrekkingen. De laatste vijf jaar was zij als parttime onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Bedrijfsgeschiedenis van de EUR. Zij heeft een aantal publicaties op (bedrijfs)historisch terrein op haar naam staan.

In haar functie als wetenschapsvoorlichter gaat Cora Boele zich met name bezig houden met pers- en publieksvoorlichting over wetenschappelijke en toegepaste onderzoeken. Zij verzorgt onder meer de persberichten rond promoties en oraties.

Noot voor de pers:
Drs. Cora Boele
Bezoekadres: campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam Afdeling Interne en Externe Betrekkingen, Bestuursgebouw: kamer E2-33 Postadres: Postbus 1738, 3000 DR Rotterdam
Telefoon 010 408 1216
Fax 010 408 9075
e-mail: (boele@daz.eur.nl)
e-mail speciaal voor persberichten: (persberichten@daz.eur.nl)

(INLINE] (INLINE]

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie