Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare vergadering Provinciale Staten van Limburg

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Provinciale Staten van Limburg, vergadering 22 september 2000

Op vrijdag 22 september a.s. vergaderen de Vaste Commissies uit Provinciale Staten in het Gouvernement te Maastricht. De vergadering is openbaar. Iedereen kan de beraadslagingen volgen vanaf de publieke tribune.

De Commissies voor Verkeer en Waterstaat, Milieu en Agrarische Zaken en Ruimte en Groen vergaderen gezamenlijk om 9.30 uur in de Statenzaal met betrekking tot water en de Maas. De volgende onderwerpen worden behandeld:

Veerkrachtige watersystemen

Kades langs de Maas

Calamiteitenpolders

Ruimte voor de rivier

Retentie in relatie tot herinrichting en erosiebestrijding

Internationale aspecten van de Maas

Voorafgaand aan deze openbare commissievergadering hebben burgers spreekrecht over onderwerpen die op de agenda staan. Sprekers dienen zich vooraf telefonisch te melden bij de ambtelijk secretaris van de commissies:
telefoon (043) 389 76 77.

De agenda's met alle bijbehorende stukken liggen vanaf heden, op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur, ter inzage in de bibliotheek van het Gouvernement in Maastricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie