Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plantronics steunt Kindertelefoon

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Plantronics steunt Kindertelefoon

Hoofddorp, 21 september 2000 Plantronics, wereldwijd marktleider in de productie en verkoop van communicatie-headsets, heeft aan het Landelijk Overleg Kindertelefoons een groot aantal headsets, telefoon-headset-combinaties en toebehoren gedoneerd. Op deze manier wil Plantronics het goede werk van de Kindertelefoon steunen en de medewerkers tijdens hun werk ontlasten.

De medewerkers van de Kindertelefoon houden dankzij het gebruik van headsets hun handen vrij om tegelijkertijd te telefoneren en aantekeningen te maken. Daarnaast kunnen nieuwe medewerkers getraind worden in het professioneel te woord staan van kinderen. De telefonische hulporganisatie beschikt dankzij de donatie van Plantronics nu ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie