Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Situatie in Saparua, Ambon onder controle

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SITUATIE SAPARUA NU!!!!! Ambon tijd 20.30 uur 22-09-2000 Vanmorgen 22-09-2000 hebben Laskar Jihads desa Noloth en Ihamahu aangevallen. Tot 12.00 s'middags duurt het gevecht voort. Desa Noloth en Ihamahu werden met mortieren en standaard TNI wapens beschoten. Militairen zijn bij de gevechten betrokken.

Er is nog geen melding binnengekomen dat Itawaka al verwoest is. Er is geen communicatie met Saparua, enkel met een H.T./SBB system. Volgens informatie van Posko Marantha is er nog geen melding binnen dat Itawaka verwoest is.

Situatie Saparua 22-09-2000 ambontijd 20.30 uur

Situatie in Saparua is nu onder controle. (cooling down) Laskar Jihads hebben geprobeerd desa Noloth en Ihamahu aan te vallen, maar zij werden door de bewoners en de brimobs tegengehouden. In Noloth is 1 huis vernield, waarschijnlijk met een mortier.

De berichten dat Itawaka zou zijn verwoest blijkt niet waar te zijn!!!! Deze berichten heb ik laten klarificeren via de H.T. Eiland Saparua is n.l. telefonisch niet te bereiken.

Ambon, 20-09-2000
Paulien Joel-Parera
(pareradekker@home.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie