Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Erasmus Universiteit Rotterdam: Androgens 2000

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

11 september 2000

Symposium Androgens 2000

De afdelingen Endocrinologie & Voortplanting, Pathologie en Urologie van het Erasmus universitair Medisch Centrum Rotterdam organiseren op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september "Androgens 2000". Gedurende dit tweedaagse symposium zullen onderzoekers uit heel Europa gegevens uitwisselen over recente ontwikkelingen in het onderzoek aan de androgeenreceptor. Dit eiwit is betrokken bij de werking van het mannelijk geslachtshormoon testosteron, o.a. tijdens de groei van prostaatkanker.

Door te binden aan de androgeenreceptor zorgt testosteron ervoor dat tijdens de embryonale ontwikkeling de mannelijke geslachtsorganen, waartoe ook de prostaat behoort, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie