Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finalisten Mooi Model 50+ Verkiezing bekend

Datum nieuwsfeit: 22-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NATIONAAL COMITE VAN DE OUDEREN
www.seniorweb.nl/comite

Finalisten Mooi Model 50+ Verkiezing bekend

Finalisten Mooi Model 50+ Verkiezing bekend

- 50+ vrouwen op de bres voor betere beeldvorming -
Met de stijl, klasse en uitstraling die de generatie 50-plus waardig is, strijden 6 finalisten op 22 september 2000 om 12.30 uur tijdens de 50+ Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht om de titel Mooi Model 50+. Op de oproep: .Ook uitgekeken op de bloedjonge, puntgave, en stakerig-dunne modellen in campagnes?. reageerden in slechts twee weken tijd 318 vrouwen. Na voorselectie zijn 6 finalisten overgebleven.

Het publiek beslist
Wie voor het eerst de ere-titel Mooi Model 50+ mag dragen beslist het publiek. Sinds 14 september kan jong en oud stemmen op internet via www.model50plus.nl Alle stemmen via de website tellen mee tot 22 september 12.00 uur. Om 12.30 uur is de finale waarbij Sandra Reemer de 50+ Modellen presenteert. De 6 finalisten lopen een modeshow en krijgen de kans in een persoonlijk gesprek te vertellen hoe zij in het leven staan. In de zaal zitten dan 3.500 kritische 50-plussers die op een speciaal stemformulier hun keuze maken. Omdat de .live. presentatie van de dames zwaar weegt (men kijkt dan immers niet alleen naar uiterlijk via de foto) is een weging van 50-50 van kracht. Dus de stemmen op internet en de stemmen in de zaal tellen ieder voor de helft mee.

Een ProminentenPanel met o.m. VVD-leider Hans Dijkstal, artiest Gerard Joling en oud-minister en huidig Nationaal Comité voorzitter Hedy d.Ancona geeft een kritische kijk op de presentaties. Zij zijn immers vanuit verschillende functies zeer bekend met het fenomeen .beeldvorming. en weten als geen ander welk model de negatieve beeldvorming kan aanpakken.

De finalisten
De 6 finalisten variëren in leeftijd van 50 tot 62 jaar: Annelies Broekarts (62 jaar) uit Leiden; Elly Nieuwenhout (57 jaar) uit Oostburg; Patricia Dümpel (56 jaar) uit Zandvoort; Hanny Mellema (56 jaar) uit Apeldoorn; Ahilia Ramnandanlal (53 jaar) uit Amsterdam; Wil van der Meulen (50 jaar) uit Hellevoetsluis.

Nieuw initiatief
De Mooi Model 50+ Verkiezing is een initiatief van het Comité Nationale Dag van de Ouderen, samen met partners PLUS Magazine, Ego.s Modellenbureau en Syrena Mode.
De verkiezing vindt plaats tijdens de 50+ Beurs, de Nationale Manifestatie ter viering van de Dag van de Ouderen voor de achtste keer georganiseerd voor circa 80.000 actieve plussers van 21 tot en met 24 september in de Jaarbeurs te Utrecht.
Meer over het Nationaal Comité op www.ouderendag.nl Meer over de 50+ Beurs op www.50plusbeurs.nlNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie