Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongeren Adoptieplan voor raadsleden in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 23-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

NEW FUN lanceert Jongeren Adoptieplan voor raadsleden in Nieuwegein (21 september)

Raadsleden van de gemeente Nieuwegein en New Fun presenteren zaterdag 23 september om 11.00 uur een adoptieplan voor raadsleden. Deze persconferentie vindt plaats in de Raadzaal.
Dit Jongeren Adoptieplan voor raadsleden is een initiatief van het Nieuwegeins jongerennetwerk New Fun. Het doel is jongeren beter bekend te maken met de gemeentelijke politiek. Om dat te bereiken adopteren raadsleden jongeren en laten ze die een stage lopen. De persconferentie is het startschot van het adoptieplan. Het is de eerste activiteit op de Open dag van de Gemeente Nieuwegein, die jeugd en jongeren als hoofdthema heeft. De Open dag duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Na deze presentatie begint New Fun met de werving van kandidaten De volgende stap is dan een kennismakingsavond voor de kandidaten en de Raadsleden.
New Fun is op het idee gebracht door een soortgelijk plan in Woerden. Na een kijkje in Woerden en een aantal vergaderingen schreef New Fun een half jaar geleden de raadsleden van Nieuwegein aan. Dat idee is goed ontvangen en resulteert nu in duidelijke afspraken over het plan. New Fun wil zo snel mogelijk beginnen met de eerste adoptie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie