Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stomme film in ere hersteld.

Datum nieuwsfeit: 23-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


De stomme film wordt in ere hersteld tijdens De Klassieker Utrecht-Gent. In het kader van de Nederlandse Filmdagen draait op de achtergrond een geluidloze, a-dynamische roadmovie. De rolprent, die de al dan niet toepasselijke titel Wegfilm meekreeg, is door kenners omschreven als een lucide combinatie van De bijrijder en On the road en verhaalt in louter nietszeggende beelden van een meeslepende fietstocht langs vele prachtige Utrechtse lokaties. De mysterieuze queeste van twee journalisten op één hunner oerdegelijke Gazelles naar de afslag Gent leidt tot een dramatische ontknoping op een donkere binnenplaats! Reeds. Verder zullen onder meer Ronald Giphart, Eriek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie