Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chatten met jongeren in buitenland op Gemeentedag Den Helder

Datum nieuwsfeit: 23-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Jeugdbeleid: ook over de grenzen

betreft: Internetten met jongeren in buitenland week: week 37

Het jeugdbeleid van Den Helder beperkt zich niet alleen tot Den Helder. Wij werken, in het kader van de europese samenwerking, samen met organisaties in Italië, Finland, Engeland, Schotland en Duitsland.

Samenwerking binnen Europa is inspirerend en leerzaam voor jeugdwerkers en een goede mogelijkheid voor jongeren om hun horizon wat te verruimen. Op de Gemeentedag veel informatie over deze projecten, zoals het project Spinach for Popey. Geen idee wat dat is? Na 23 september weet je er alles van.

internet en chatten

Sinds veel mensen een internet-aansluiting hebben, is Europa een stuk dichterbij gekomen. Via het net ben je er immers zo. In het stadhuis kan je op 23 september chatten met jongeren uit de europese partnerlanden. Internet Plaza biedt je die dag de mogelijkheid om over de hele wereld te surfen.

Samen via internet een spelletje spelen? Dat kan allemaal. Voor de spelletjes liefhebbers hebben we dan ook nog een Europa-spel. Dit spel is niet alleen leuk om te spelen, maar je steekt er ook nog heel veel van op.

laaste verandering: september 15, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie