Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autovrije zondag gemeente Baarn

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

AUTOVRIJE ZONDAG

De BOAZ (Baarns Overleg Autovrije Zondag) organiseert op zondag 24 september weer een autovrije zondag. Men wil hiermee bereiken dat op die dag het autogebruik zoveel mogelijk wordt beperkt. Het gebruik van het openbaar vervoer wordt die dag dan ook zoveel mogelijk gestimuleerd.
Op diverse locaties in Baarn vinden activiteiten plaats. De BOAZ heeft een Crossley 1108 ingezet om één of meerdere van deze gelegenheden goedkoop te kunnen bezoeken. Deze autobus heeft tot aan het eind van de zestiger jaren dienst gedaan. Als enige overgebleven exemplaar is deze Crossley door de Stichting Veteraan Autobussen gered van de sloop. Na een jarenlange restauratie wordt de bus weer voor verschillende doeleinden ingezet. Er kan opgestapt worden bij het station. Daarna gaat de bus richting Lage Vuursche, Soestdijk, Station, Kasteel Groeneveld, de Amerpoort, de Trits, het Cantonspark en tenslotte rijdt hij weer terug naar het station. Kaartjes voor de busrit kosten fl. 2.50 en zijn zaterdag en zondag (23 en 24 september) te koop bij het VVV.
Zaterdagmiddag staat er een stand van de BOAZ op de Brink met informatie over de autovrije zondag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie