Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nachtelijke werkzaamheden Railinfrabeheer in Houten

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Nachtelijke werkzaamheden Railinfrabeheer.

vrijdag 15 september 2000 - Bron: NS Railinfrabeheer

In de nacht van zondag 24 op maandag 25 september aanstaande vinden er nachtelijke werkzaamheden plaats ter hoogte van de Vlierweg. Op deze locatie krijgt het ballastbed onder de sporen dan namelijk een zogenaamde nastop-beurt. Dit houdt in dat de ballast als het ware wordt opgeschud, zodat de sporen er nog beter op komen te liggen. Nastop-beurten zijn nodig wanneer het spoor, zoals op deze locatie in het weekend van 2 en 3 september het geval was, verwijderd en teruggelegd zijn.

De werkzaamheden starten om 00.40 uur (na de laatste trein) en zijn gereed voordat de eerste trein maandagochtend om 05.45 uur weer rijdt. Railinfrabeheer biedt omwonenden bij voorbaat haar excuses aan voor de eventuele overlast die deze werkzaamheden wellicht veroorzaken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie